BAU 2021 bo hibridni dogodek

BAU 2021, ki bo potekal od 13. do 15. januarja, bo inovativen, impresiven in predvsem drugačen od dosedanjih prireditev.

 Takšnih prizorov na BAU 2021 zagotovo ne bo. 

Čeprav so organizatorji sejma BAU 2021 (potekati bi moral od 11. do 16. januarja) dolgo upali, da jim bo kljub izbruhu koronavirusne bolezni COVID-19 uspelo pripraviti sejem v klasični obliki, so se odločili, da zaradi varnosti obiskovalcev in razstavljavcev sejem pripravijo v drugačni, »hibridni« obliki – klasični in digitalni.

Sejem BAU, eden največjih gradbenih sejmov na svetu, bo prihodnje leto potekal le tri dni, od 13. do 15. januarja. V obliki »klasične« sejemske prireditve bodo sejem pripravili v močno zmanjšanem obsegu, le v Mednarodnem kongresnem centru ICM München in v predvidoma dveh razstavnih dvoranah. Obiskovalci, ki jih bo mnogo manj kot na prejšnjih sejmih, se bodo lahko kot doslej tudi v živo srečali z razstavljavci in obiskali forume ali posebne razstave.

Novost BAU 2021 pa je dodatna digitalna ponudbo za razstavljavce in obiskovalce. V digitalnem delu BAU Hybrid bodo predavanja in razprave s forumov na voljo kot prenosi v živo in kot video posnetki. Podjetja bodo imela tudi priložnost, da svojo ponudbo predstavijo na svojih spletnih straneh, »obiskovalci« pa bodo preko navideznega omrežja lahko preprosto stopili v stik z izbranimi razstavljavci.