GBC Slovenija: seminar Akustično udobje in zvočna izolacija

GBC: seminar Akustično udobje
Dobra zvočna izolacija in dobra akustika prostora pozitivno vplivata na počutje, zdravje in delovno storilnost uporabnikov.

GBC Slovenija bo v četrtek 25. marca pripravil strokovni spletni seminar o zvočni izolaciji in akustiki prostorov.

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo v okviru letošnjega krovnega projekta »Kakovost bivalnih prostorov« v mesecu marcu izvedlo že tretji seminar, ki bo tokrat povezan z zvočno izolacijo notranjih prostorov in akustičnim udobjem, ki vpliva na dobro počutje, zdravje in delovno storilnost uporabnikov. 

Izobraževanje bo preko spleta potekalo v četrtek, 25. marca od 9. do 12. ure, osredotočalo pa se bo na vsebine glede načrtovanja zgradb in izbire primernih tehničnih rešitev, vrstah materialov za vgradnjo ter reševanja težav s hrupom v obstoječih prostorih. 

Program, ki ga bo povezoval predsednik UO združenja dr. Iztok Kamenski, bodo s predavanji soustvarjali predstavniki Strojne fakultete UL, podjetij Knauf Insulation, Xella in Wienerberger ter vabljeni predavatelj iz tujine. 

Seminar je brezplačen, k udeležbi pa vabijo arhitekte in projektante, investitorje, upravnike večstanovanjskih stavb, uslužbence ministrstev in javnih zavodov ter drugo zainteresirano javnost. 

Člani ZAPS in IZS bodo za izobraževanje pridobili kreditne točke. Program srečanja je objavljen na spletni strani www.gbc-slovenia.si, prijava na dogodek je mogoča na povezavi https://gbc-slovenia.si/prijavnica-akusticno-udobje-in-zvocna-izolacija/.