BELINKA: Praznujte prijateljstvo z nami!

Belinka Belles je skozi leta svojega uspešnega delovanja postala sinonim za kakovostno zaščito lesa. Skrb za les je njena strast, ustvarjanje novih vedno boljših izdelkov, ki les zaščitijo in ga hkrati oplemenitijo, je njeno poslanstvo. V letošnjem letu Belinka praznuje 70 let svojega delovanja in 70 let odkar je z lesom in naravo postala najboljša prijateljica.

Belinka Belles

Uspeh Belinke že od nekdaj sloni na tesni povezanosti z lesom in v sožitju z naravo. Vsak izdelek je svojevrstna mojstrovina, in je rezultat trdega dela strokovnjakov, ki spremljajo najnovejše svetovne trende na področju zaščite lesa in tako razvijajo nove in izboljšane izdelke, ki nosijo ime Belinka.

Blagovna znamka pa svojo odgovornost do okolja in narave ne izraža le preko kakovostnih izdelkov, temveč tudi preko aktivnosti in projektov, ki promovirajo vrednote pozitivnega odnosa do lesa ter povezovanje ljudi z naravo.

Ob letošnji 70. obletnici, Belinka nadaljuje s svojim poslanstvom. Pridobljene dolgoletne izkušnje na vseh področjih svojega delovanja bodo strnjene v prelepi kampanji »Praznujte prijateljstvo z nami«, v okviru katere bodo izvedene akcije in projekti z družbeno odgovornim pridihom v počastitev 70. obletnice blagovne znamke. Ena izmed odmevnejših akcij je zagotovo prenova klopi v parkih Zvezda in Tivoli v Ljubljani. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana je Belinka v urbanem središču prenovila 40 klopic, ki bodo obogatile krajinsko arhitekturo prestolnice. V petek, 1.6.2018, je v središču Ljubljane, potekalo tudi Belinkino praznovanje, kjer so si obiskovalci lahko odpočili na prenovljenih klopeh v parku Zvezda, in se zabavali v prijetni družbi. Belinka je prenovo postavila v zgleden okvir modernega restavriranja urbanih površin. Poleg tega pa Belinka ponovno vzpostavlja dolgoročno sodelovanje s Čebelarsko zvezo Slovenije, preko katerega se odraža zavezanost kompleksni vlogi čebel v našem okolju in ohranjanju slovenske kulturne dediščine.