Acanto - nova serija Geberitovega kopalniškega pohištva

Geberit ustvarja nove trende na področju sanitarne keramike in kopalniškega pohištva – v Ljubljani je predstavil je novo serijo kopalniškega pohištva – Acanto.

Acanto - nova serija Geberitovega kopalniškega pohištva

Geberit je pred štirimi leti kupil velik in ugleden koncern Sanitec in s tem razširil svojo ponudbo kopalniške opreme. V prenovljenem razstavnem salonu na Leskoškovi ulici v Ljubljani je 8. oktobra premierno predstavil novosti v ponudbi sanitarne keramike in kopalniškega pohištva - serijo Acanto.
Serija Acanto se s tem pridružuje družini serij Variform, Smyle, iCon, Selnova, Citterio, MyDay in Xeno², ki tudi letos z osveženo ponudbo dodajajo svoj del v celostno ponudbo Geberitove kopalniške opreme. Vse serije vodijo inovativne rešitve, vrhunski dizajn in trajnostna usmeritev pri izbiri materialov ter proizvodnje.
V podjetju Geberit so pametne rešitve ustvarjene s poudarkom na tradiciji, funkcionalnosti in trajnostnemu vidiku od proizvodnje ter uporabe kakovostnih materialov do skrbi za ekonomično porabo vode v kopalnici.
V kopalnici prihodnosti, kjer se napredna tehnologija združi z dovršenim dizajnom, pametne rešitve pomembno prispevajo k izboljšanju kakovosti bivanja. Široka ponudba Geberitove kopalniške opreme tako združuje popolno kompatibilnost tehnologije za steno in opreme pred steno, ki omogočata tudi personalizirano celovitost kopalnice.

Razstavni salon v Ljubljani:
Leskoškova 9 e
tel.: 01 586 22 00
info.si@geberit.com
Več informacij: Monika Zdešar, Marketing, Geberit prodaja d.o.o., monika.zdesar@geberit.com