Čudovite sodobne hiše

Sodobno zasnovana hiša predstavlja dom, ki je arhitekturna umetnina in hkrati zagotavlja vse elemente brezskrbnega udobja, prijetnega bivanja in popolnega sožitja z naravo. Je kraj v katerem se počutimo najbolj varne, saj nam predstavlja ultimativno zatočišče pred zunanjim svetom, ter v katerem se ustvarjajo najlepše zgodbe in zapisujejo najlepši spomin.

Lumar IG - julij 2020
Lumar BlackLine Individual

Zasnova in gradnja novega doma predstavlja za večino enkraten življenjski projekt, ki zahteva veliko načrtovanja, znanja, energije in pravih odločitev. Zato željo po sanjskem domu prevečkrat premaga nepotreben strah. V resnici je korak do prav takšne hiše, o kateri sanjate tako dolgo, lažji, kot si predstavljate.

Popolna rešitev: sanjske hiše Lumar
 
Popolna rešitev za uresničitev vaših želja se skriva v vrhunskih skoraj nič-energijskih hišah Lumar. Podjetje vam namreč ponuja izjemno izbiro arhitekturno dovršenih montažnih hiš, ki so popolnoma individualno prilagojene različnim bivalnim potrebam, željam in lokacijskim pogojem. Za večje družine na podeželju, za mlade ali manj mlade pare in vse tiste, ki iščejo najsodobnejše estetske in trajnostne gradbene rešitve. Hiše Lumar so prava paša za oči, kjer iskrica običajno preskoči že na prvi pogled.

 

Lumar BlackLine Individual
 

Popolno udobje v sožitju z naravo
 
Poleg estetske komponente pa hiše Lumar odlikuje neomajna predanost kakovosti in inovativnosti. Podjetje namreč razvija in gradi s prijaznimi rešitvami, ki so trajnostne, okolju prijazne in prilagojene našim zahtevam bivanja. Osnovno vodilo podjetja Lumar je stalen razvoj ob najvišji kakovosti končnega izdelka. V svoje hiše jim je uspelo zaobjeti vse tisto, kar iščemo pri svojem sanjskem domu: funkcionalna in prilagojena zasnova, minimalna poraba energije, maksimalno bivalno ugodje in minimalni vplivi na okolje skozi celoten življenjski cikel. Vse to je mogoče doseči le s skrbnim in celovitim načrtovanjem, pravilnim projektiranjem in kakovostno izvedbo.


Izberite dom, ki vam je pisan na kožo
 
V lastnem arhitekturnem biroju in s številnimi zunanjimi arhitekti so v Lumarju zasnovali hiše za vse okuse. In ker se ravno pri izbiri pogosto ustavimo in težko odločimo, so jih združili v pet družin hiš; Lumar BlackLine®Lumar Individual, Lumar GreenLineLumar Avantgarde in Lumar Classic, ki kupce nagovarjajo z različnimi atributi, ponujajo možnosti individualne idejne zasnove in obravnave izbora materialov, stavbnega pohištva in dodatnih arhitekturnih elementov. Gre za standard, ki nudi preobrazbo hiše v povsem individualno, arhitekturno skladno celoto po željah kupca.



Korak do vizualizacije vašega nove hiše je torej nadvse preprost. Izberite tisto, ki zadovoljuje vaše zahteve in se podajte v prihodnost: zamislite si svoje življenje v sodobni hiši. Kje bo vaš najljubši kotiček? Na razkošni terasi ob travniku ali celo bazenu? V novi sodobni kuhinji, kjer je vse vedno na svojem mestu? Ali morda na velikem dnevnem kavču v svetli dnevni sobi z razgledom na čudovito okolico, ki vas obdaja. Začnite s sanjarjenjem, za vse drugo bodo poskrbeli strokovnjaki iz podjetja Lumar. Več informacij o kakovostni trajnostni montažni gradnji in hišah Lumar in na www.lumar.si.