Gladilci betona

Skupina Husqvarna dodatno krepi svoj položaj na področju priprave površin, saj ima odslej v svoji ponudbi tudi gladilce betona.

Urni - gladilci
Družina Husqvarninih gladilcev betona

Gradbeni oddelek Skupine Husqvarna je od Skupine Wacker Neuson prevzel posel z gladilci betona.
»Gladilci betona pomembno dopolnjujejo našo ponudbo, saj povezujejo celoten delovni proces, od utrjevanja talne podlage do poliranja betonskih tal. Dobro se vključujejo v strategijo rasti našega posla, povezanega z betonskimi podlagami in tlemi. Z dodatkom gladilcev betona, ki jih lahko upravljamo tako, da hodimo za njimi ali jih krmilimo s sedeža, smo zaokrožili ponudbo strojev za pripravo in poliranje betonskih površin. To bo zelo olajšalo delo našim kupcem,« pravi Henric Andersson, predsednik Skupine Husqvarna.
Husqvarnini gladilci betona, krmiljeni s sedeža, dosegajo izvrstne rezultate na vseh deloviščih, ne glede na njihovo velikost. Odlikujejo jih ustrezen navor, hitrost in pametne funkcije za samozavesten zaključek dela, kar se odraža v izjemno ravnih tleh.
Nova serija gladilcev betona, krmiljenih s sedeža, ima dimenzije 2 × 36" (2 × 900 mm) in 2 × 48" (2 × 1200 mm). Vsi stroji imajo odlično razmerje med močjo in težo, saj ustrezno poganjajo rotorje in omogočajo visoko hitrost vožnje.
 Husqvarnini ročni gladilci betona, so zmogljivi stroji, s katerimi se lahko doseže gladka in trpežna betonska površina, ne da bi se zmanjšali produktivnost in varnost upravljavca. Nova serija zajema bencinske stroje, katerih dimenzije segajo od 875 do 1180 mm.