Helios prenovil Trening center

Helios je ena največjih premaznih skupin na evropskem trgu, zato lahko kupcem ponudi številne prilagojene izdelke in rešitve za različne industrije, profesionalne uporabnike in končne kupce.

Helios prenovil Trening center

V skrbi za kupce oziroma uporabnike ima Helios tudi Trening center za dekorativne in gradbene premaze, ki so ga popolnoma prenovili in ga bodo ponovno odprli konec meseca maja. Povečali so predavalnico, modernizirali prostore, uredili akustiko prostora itd. V prenovljenem centru bodo potekala tudi snemanja video navodil za uporabnike ter prenosi različnih seminarjev (life streaming, webinars).
Izobraževanja, ki bodo brezplačna, bodo zaenkrat namenjena profesionalnim uporabnikom tako v Sloveniji kot tudi v tujini, distributerjem in veletrgovcem ter trgovcem v maloprodaji v državah, v katerih je Helios prisoten z dekorativnimi premazi.
Prva izobraževanja so načrtovana za konec junija na temo strojnega nanašanja Heliosovih zidnih barv ter fasadnih sistemov (lepila ter ometi). V Trening centru je možno poleg rednih izobraževanj organizirati tudi izobraževanja za zaključene skupine oz. podjetja po željah in v dogovoru s Heliosovo tehnično ekipo.
Več o sistemskih rešitvah za gradbeništvo in izobraževanjih na spletni strani www.helios-profi.com

Celoten članek o prenovljenem Heliosovem Trening centru si lahko preberete v reviji Gradbenik.