Mineralni omet Decopierre®

Iščete ideje za prenovo vašega doma? Mi jih imamo nešteto! Unikatni Francoski material! Že 15 let na Evropskem trgu! Inovacija v Sloveniji!

Mineralni omet Decopierre®

Kaj je Decopierre®?

Decopierre® je mineralni omet z izgledom naravnega kamna. Izdelan iz naravnih in ekoloških materialov (apno, pesek, marmor) in obarvan z naravnimi pigmenti. Nanaša se na katerokoli površino s pomočjo kompresorja, nato pa se ročno nariše individualni vzorec po vaši želji. Uporaben je za vse vrste sten in stropov, namenjen je notranji in zunanji uporabi. Doseči je mogoče neomejen obseg barv in tekstur, tako lahko zadovoljimo vsakršne potrebe strank. Ponujamo rešitev »na ključ« (material + delo).

Prednosti Decopierre® sistema 

Tehnologija Decopierre® ima v primerjavi z drugimi ometi številne prednosti:

Okolju je prijazna. Za razliko od sintetičnih materialov in nekaterih vrst naravnega kamna (kjer je povečano radioaktivno sevanje) je dekorativni omet Decopierre® popolnoma varen - ne oddaja vonjav in škodljivih hlapov ter ni vnetljiv.

Trajnost in privlačnost. Fasade stavb že desetletja ohranjajo svoj prvotni videz, ne da bi potrebovale vzdrževanje in popravila. Dekorativni omet Decopierre® je trpežen in odporen na obrabo.

• Možnost nanašanja na katerokoli površino: OSB, stiropor, stirodur, heraklit itd.

Unikaten videz. Zahvaljujoč načinu nanosa in ročnemu delu zgradba kot celota in vsak prostor pridobita individualni (skladno z željami kupca) videz. Z lahkoto se lahko izvede poljuben dizajn projekta.

Vsestranska uporaba. Omet se nanaša v neprekinjenem sloju, brez šivov in spojev, za razliko od drugih stenskih oblog iz umetnih materialov. Tako je možno preoblikovati katerokoli konstrukcijo: kotne elemente, okenske odprtine, stebre, loke, celo strop bo pridobil edinstveno podobo.

Hitrost nanosa. Decopierre® se zelo hitro nanese s posebnim kompresorjem in popolnoma posuši v nekaj urah (zmogljivost - do 30 m² na dan).

• Za razliko od materialov, ki posnemajo kamen v obliki plošče, imitacija kamna z uporabo ometa Decopierre® nima spojev, vendar ima trdno povezavo s površino, kar preprečuje nastanek plesni.

 Ima visoko paroprepustnost (učinek »dihanja sten«), ne dodaja vlage, omogoča zadrževanje toplote, zagotavlja lastnosti zvočne izolacije.

• Uporabljeni naravni pigmenti (neobvezno) pri dekoriranju premaza Decopierre® ne izgubijo prvotnega videza, ne zbledijo s časom, tudi zaradi učinkov padavin in ne zbledijo na soncu.

Decopierre® zidni premaz je rešitev za vsako situacijo: obnovo ali dekoracijo, za premaz nove stene ali prenovo obstoječe. Uporablja se za vse vrste sten in stropov, izgled pa poudari prestiž in eleganco. To je idealna rešitev za zaključek fasad hiš, upravnih in poslovnih objektov, ograj, fontan, kaminskih površin, bivalnih prostorov, restavracij, trgovin, vinskih kleti in še več, ob tem ohranimo njihovo zgodovino in tradicijo.