Posodobljena ikona že na slovenskih cestah!

Vse, ki potrebujete zanesljivega delovnega partnerja, bo razveselila novica, da je na trg pripeljal novi Transporter.

Transporter 6.1

V svoji najnovejši različici 6.1 zmore več kot kadarkoli prej, zahvaljujoč njegovi brezkompromisni funkcionalnosti in številnim asistenčnim sistemom pa boste odslej več zmogli tudi vi!

Kultno gospodarsko vozilo so pri Volkswagnu ponesli v obdobje digitalizacije in tako dosegli nemogoče – še bolj izpopolnjenega Transporterja, ki informacije po želji predvaja v popolnoma digitalni obliki ter vključuje funkcije za delno avtomatizirano vožnjo.

 

Več varnosti

Uspešen delovni dan se začne pri varnosti. Ta je povezana z vgrajenim elektromehanskim servokrmiljenjem, ki omogoča številne nove asistenčne sisteme. Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist pomaga ohranjati smer na voznem pasu, krmilna avtomatika Park Assist samodejno parkira in odparkira, asistenca za manevriranje s prikolico Trailer Asisst pa vam pomaga pri vzvratnem manevriranju ter vam samodejno nastavi kot, pod katerim bo prikolica zavila. Za dodatno varnost Transporter 6.1 poskrbi tudi z asistenco za bočni veter ter funkcijo Stop-and-Go.

Več povezanosti

V novem Transporterju pa niste le varni, ampak tudi bolj povezani z zunanjim svetom, kar omogoča posodobljeni infotainment sistem z integrirano kartico eSIM, ki predstavlja vmesnik do nove palete spletnih funkcij in storitev. Nova internetna povezava zagotavlja uporabo čisto novih tehnologij, med katere spada glasovni sistem upravljanja. Vi le rečete »Hej, Volkswagen« in Transporter 6.1 vas že uboga ter na podlagi vašega glasu zapelje kamorkoli želite.

 

Več udobja

Transporter 6.1 ga zagotavlja s številnimi novimi funkcijami (električni pomik stekel, električno nastavljiva in ogrevana zunanja ogledala, naprava za prostoročno telefoniranje ter vmesnik za USB, SD in iPod/Iphone), z večjo dolžino tovornega prostora (2.800–3.3000 mm) pod sovoznikovo klopjo (funkcija natovarjanja pod sedeži) pa poskrbi, da ste popolnoma brezskrbni tudi takrat, ko v njem prevažate več kot običajno. Novi Transporter. Ker zmore več … in tudi vi boste!