Sejem SaMoTer 2020

Določen je novi datum 31. sejma SaMoTer v Veroni leta 2020 - prireditev bo potekala od 22. do 25. marca.

Sejem SaMoTer 2020

Prihodnji SaMoTer, največji mednarodni sejem gradbene mehanizacije in opreme v Italiji, je na željo razstavljavcev prestavljen na kasnejši datum - iz februarja v marec 2020. Sejem bo tako potekal od nedelje, 22. marca do srede, 25. marca 2020 na sejmišču v Veroni.

Dan pred uradnim odprtjem 31. sejma SaMoTer, to je 21. marca 2020, bodo organizirali ogled za specializirane novinarje in predstavnike najpomembnejših razstavljavcev. To so najpomembnejše novosti, ki jih je organizator sejma, družba Veronafiere pripravila za prihodnji SaMoTer.

Mednarodni trienalni sejem SaMoTer je namenjen predstavitvi novosti s področja gradbenih strojev in opreme ter velja za najpomembnejši italijanski sejem na tem področju. Pokriva sektor, v katerem je bilo v lanskem letu (pravzaprav v prvih 11 mesecih) po podatkih SaMoTer-Prometeia doseženih za več kot 2,4 milijarde evrov izvoza.

Hkrati s sejmom SaMoTer od leta 2014 poteka še sejem asfaltne tehnologije Asphaltica, ki pokriva področje asfalta in cestne infrastrukture. Ta sejem organizirajo skupaj z združenjem Siteb (Italian Road Asphalt Bitumen Association). Poleg tega so obnovili tudi glavna strateška partnerstva s CECE (Odbor za evropsko gradbeno opremo) in Unaceo (Italijanska zveza gradbenih podjetij).

Več v reviji Gradbenik