TKK in hidroizolacija: HydroBlocker

Najboljša obramba pred vodo in vlago s TKK izdelki za hidroizolacijo – HydroBlocker, hitra in enostavna rešitev

TKK - hidroizolacija
HydroBlocker izdelki za hidroizolacijo

Voda pogosto predstavlja problem, če jo je preveč in je ne znamo kontrolirati. Pri zamakanju povzroči degradacijo materialov skozi katere prihaja, nastanek plesni v prostoru in s tem slabše bivalne razmere. S hidroizolacijskimi izdelki preprečujemo vstop vode v zgradbo ali betonsko konstrukcijo.
V TKK proizvajamo in ponujamo izdelke najvišje kakovosti in nudimo brezhibno podporo strokovnjakom v gradbeništvu in domačim mojstrom. Ker smo strastni, agilni in ustvarjalni, širimo vrsto izdelkov in tako uporabnikom ponujamo tudi skupino izdelkov za hidroizolacijo - HydroBlocker, ki omogočajo hitre in enostavne rešitve za preprečevanje puščanja vode in zaščito različnih površin:

1. Hydroblocker Rapid
 
Hitrovezna polimerno cementna malta, ki se uporablja za takojšno zaustavitev prodorov vode in za sanacijska dela, kjer moramo zelo hitro doseči trdnost: sanacije manjših pohodnih površin, jaškov, sidranja, fiksiranje inštalacij.

2. Hydroblocker Hidroizol S, Hydroblocker Hidroizol N (1K)
Hydroblocker Hidroizol F2, Hydroblocker Hidroizol ELASTIC (2K)
Vodotesni polimerno-cementni premazi so že dolgo poznani na trgu in odlično opravljajo svojo funkcijo hidroizolacije tako na terasah, balkonih kot v kopalnicah, kleteh in rezervoarjih, vendar pa imajo svoje omejitve. Ne moremo jih nanašati na različne površine in niso dovolj elastični za premoščanje večjih razpok.

3. Hydroblocker WRC Primer + Hydroblocker WRC Coating
Akrilna membrana, ki je odlična in enostavna zamenjava za polimerno-cementne premaze, vendar je občutljiva na vodo dokler ni popolnoma suha. Primerna je za hidroizolacijo notranjih in zunanjih prostorov, pred polaganjem oz. lepljenjem zaključnih oblog, kot so keramične ploščice, mozaik, kamen. Membrano se lahko nanaša na cementni estrih, beton, OSB in mavčno-kartonske plošče.

4. Hydroblocker Bitumen + Hydroblocker UV protection
 
Hydroblocker Bitumen je hidroizolacijska pasta na bitumenski osnovi za vgrajevanje po hladnem postopku. Uporablja se za hidroizolacijo streh, podzidka fasade, balkonov, teras, sanacija bitumenskih hidroizolacij (ravne strehe), protikorozijska zaščita kovinskih površin. Za boljšo UV obstojnost na strehah moramo uporabiti zaščitni premaz Hydroblocker UV protection.

5. Hydroblocker Waterproof coating
 
Premaz na osnovi sintetičnih smol, ojačan z vlakni, ki se uporablja za odpravljanje raznih puščanj. Zagotavlja odličen oprijem na vse površine, tudi mokre in mastne, kot so: aluminij, cink, svinec, steklo, kamen, asfalt, bitumen, trd PVC, strešne opeke, les. Ni primeren za XPS, EPS, PVC folije.

6. Hydroblocker Superelastic
 
Tekoča membrana na osnovi hibridnih polimerov je nova generacija premazov, ki združujejo lastnosti obstoječih hidroizolacijskih premazov. Zaradi skupka vseh dobrih lastnosti je uporaba tekočih membran na osnovi hibridnih polimerov zelo široka:
 
• hidroizolacija teras in balkonov,
• tesnjenje okoli strešnih oken in kupol,
• hidroizolacija betonskih površin,
• hidroizolacija ravnih streh,
• zatesnitev različnih puščanj na strehah in v zidovih,
• tesnjenje razpok na strešnikih,
• zatesnitev žlebov, cevnih manšet,
• tesnjenje obrob okoli dimnikov,
• tesnjenje odtočnih cevi,
• zaščita proti koroziji,
• tesnjenje zunanjih in notranjih reg,
• zaščita lesenih konstrukcij pred dežjem, soncem in mehanskimi poškodbami,
 • lepljenje talnih oblog.

7. Hydroblocker TEKATRAK
 
Za popolno hidroizolacijo in ojačanje stikov stena-stena, stena-tla, vogalov, prebojev pa moramo pri nanašanju fleksibilnih elastičnih premazov uporabiti ustrezne trakove.

8. Hydroblocke Tekainject W, Hydroblocker Tekainject Dry
 
Hidroizolacijska tekočina oz. injektirni gel za hidroizolacijo kapilarne vlage
 Katero vrsto hidroizolacije bomo izbrali, je odvisno od podlage, ki jo želimo zaščititi, kompatibilnosti površine in hidroizolacije, od načina in pritiska vode, ki obremenjuje objekt in seveda koliko časa imamo na voljo za sanacijo in kako hitro lahko delamo s posameznim produktom glede na tehnične specifikacije. Pomembna je tudi cena.

Vsi izdelki so podrobneje predstavljeni na naši spletni strani www.hydroblocker.com.
 Za več informacij o rešitvah za hidroizolacijo in z njimi povezano ponudbo izdelkov TKK pišite prodajno tehničnemu svetovalcu Maretu Lovku na e-poštni naslov m.lovko@tkk.si ali pokličite na telefonsko številko 051 330 612.